Hvad er dit bjerg?

Vi har alle drømme og mål. Det har du også.

Tør du sætte dig et mål sammen med mig og lade mig guide dig undervejs?

På vej mod Everest i 2019 gør jeg noget helt anderledes for at få dig med. Frem mod 1. juni 2019 udfordrer jeg dig til at du, ligesom jeg, sætter dig et mål og forfølger det.

 

Sådan deltager du!
Fortæl mig om dit bjerg

Mit bjerg er Everest. Og jeg vil eje det i 2019. Hvad er dit bjerg?

Frem mod 1. juni 2019 udfordrer jeg dig til at du, ligesom jeg, sætter dig et mål og forfølger det.

Det behøver ikke være realistisk for andre end dig selv. Du må drømme højt sammen med mig. Skriv et par linjer til mig om dit mål på mitbjerg@rasmuskragh.com - Så sætter jeg dig på listen nedenfor og tager udgangspunkt i dig, mens jeg forfølger mit eget mål om at bestige Everest uden kunstig ilt! Undervejs giver jeg og mit team dig råd og vejledning til, hvordan du kan nå dit mål.

Disse modige mennesker har allerede sendt mig deres bjerg:

Mit bjerg

Navn

Mål skal nåes inden

Beskrivelse

Status

Følg med på

Rasmus Kragh

15. juni Jeg vil bestige Mount Everest uden brug af ilt på flaske (uden kunstig ilt) Træner og er i mit livs form Min Facebookside
Benjamin Rud Elberth 10. maj Jeg vil tabe 9 kilo, så jeg kan køre fra gutterne på cykelferie i Italien i maj. Er først lige gået i gang. Min Stravaprofil.
Line Jakobsen 1. juni Vil gerne kunne løbe 10 kilometer på under en time. Kan løbe 5 km på ca. 30 minutter lige nu. Det er hemmeligt.
Lukas Svendsen 1. juni Jeg vil over 3600 meter på en Cooper-test
Christian Faxholm Mit mål er at bestige en af de 5 toppe over 7000 meter i det tidligere Sovjetunionen. Lige pt. Er jeg ved at komme mig over en skulder operation jeg fik for 2 måneder siden, men ligger ca på 1 times cardio træning 5-6 dage om ugen. Min Instagramprofil
Anja Kjær 10. april Jeg tager til Nepal 10/4 for at nå toppen af Island Peak.
Andreas Ege Urbak 9. juni Optræning til arbejde med kriminelle(open custody) unge og turbaseret Wilderness therapy i Canada. Træning i fuld gang
Juhlanda Hellesøy Min drøm er at tro mere på mig selv, MENS jeg opnår mine drømme
Sidse Hyldal Månsson Mit næste 'bjerg' er at gennemføre en 1/4 ironman (måske under 3 timer) Jeg er tidligere konkurrencesvømmer og er så småt gået i gang med at spinne/cykle og løbe længere distancer.
Peter Fyllgraf Jeg har kastet min kærlighed på OCR (forhindringsløb). Jeg skal opleve mere flow i mine løb, restituere bedre idet jeg har 13 løb og måske endda forbedre tiderne, men målet er helt klart at opleve flowet, komme ind i den zone hvor man fokuserer på vejrtrækningen, teknikken og næste forhindring.
Jeppe Poulsen 02.12.2019 kort før jeg løber Malaga Marathon på under 3:30. Mit bjerg: at få en hvilepuls på under 40 bpm. Jeg kan følges på Garmin app under: jeppepoulsen.
Tina Kofod 15. august Jeg vil gerne gennemføre et mini Triathlon for første gang - har meldt mig til d. 15. august .
Pernille Rathcke 1. juni Jeg vil rigtig gerne tabe mig 5 kg. Det vil kun være et lille skridt på vejen, men et vigtigt et, da der er en hel del flere kiloer der skal væk. Og en god begyndelse betyder rigtig meget. Mit redskab vil være mindfullnes, da jeg for mit vedkommende er klar over at en del af arbejdet med vægten ligger der. .

Støt Rasmus' bjerg

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Dag
Time
Minut
Sekund

Send mig dit bjerg og kom med på min liste:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Sponsorer

Samarbejdspartnere