Foredrag

Rasmus Kragh
Foredragsholder, forfatter og bjergatlet

4 års dedikeret arbejde kulminerede med en ufattelig fysisk og mental præstation, da Rasmus Kragh i 2019 blev den første dansker nogensinde til at bestige verdens højeste tinde, Mount Everest, uden brug af kunstig ilt. Han er det eneste menneske i 2019 for hvem den mission er lykkedes.

Efter mislykkede forsøg i 2017 og 2018, gjorde Rasmus sig en vigtig erkendelse: Uden kunstig ilt, kan du ikke bestige verdens højeste bjerg alene. Hvis du vil tage kontrollen over din egen præstation, og minimere risikoen i et livsfarligt miljø, må du have et team i ryggen – både hjemme i Danmark og på bjerget.

Jeg flyttede elitesport ud på Mount Everest.

Rasmus foredrag er tankevækkende, indsigtsfulde og stærkt inspirerende for alle, der har et bjerg at bestige i form af store projekter, omstillinger og sceneskift. Hvad enten man oplever foredragene som medarbejder, leder eller privat person, vil man få sine egne indsatser og muligheder i livet og arbejdslivet sat i stærkt perspektiv.

Foredragene bygger på Rasmus´ ukuelige tro på, at vi mennesker kan indfri ufattelige mål og præstationer, hvis vi erkender, at passion ikke kommer af sig selv og at vejen til indfrielse af de største mål og drømme, kræver ufattelig mange små skridt på vejen.

Hvis vi tør at træde ind i det ukendte, ét skridt ad gangen, så vil vi også opleve at vores komfortzone vokser sig større, og de ting der førhen virkede umulige, med ét er inden for rækkevidde.

Det handler ikke om kortsigtede resultater, men om at mestre præstationen.

(Lukket foredrag)
Kom sikkert over jeres bjerg
– få opskriften på at lykkes med jeres store mål

Dette er et stærkt foredrag til ledere og medarbejdere med ambitioner om succesfuldt at overvinde de bjerge, som de står overfor at skulle bestige. Det er et foredrag om mål, passion og vilje og en tankevækkende indsigt i, hvad store fysiske og mentale præstationer kræver.

Som individer og som team, har vi en sum af kræfter, som vi skal have mest muligt ud af. Brugen af vores ressourcer kræver planlægning og omtanke, for vi må bruge vores ressourcer på de rigtige opgaver og tidspunkter. Passion blandt medarbejdere og ledere kommer ikke af sig selv. Man kan godt skabe kortsigtet motivation og plante en stor drøm, men det kræver ufattelig mange små skridt, at indfri de helt store drømme. De små skridt kræver langsigtet passion.

Før Rasmus indfriede sit mål, måtte han to gange vende op få hundrede meter fra toppen. Oplevelserne gav ham en række erkendelser fordi han konstant blev udfordret af tvivl, negative tanker, ensomhed og pres: Du kan ikke ene mand bestige verdens højeste bjerg uden kunstig ilt. Du må have et stærkt hold i ryggen.

En stærk pointe i foredraget er, at hvis vi frygter fremtiden, teknologien, konkurrenterne eller vores egen utilstrækkeligheder, så kommer vi ingen vegne. Frygt er ikke noget vi kan slæbe med op på et stort bjerg, som skal overvindes – den er for tung i rygsækken.

I foredraget har Rasmus desuden fokus på:

  • Hvordan man mestrer både fysisk og mentalt pres.
  • Hvordan man kommer videre, når plan A fejler.
  • Hvordan man kombinerer sine styrker med en accept af sine svagheder.

Booking

For yderligere oplysninger, forespørgsler og booking.
Udfyld venligst formularen herunder. 

For yderligere oplysninger og spørgsmål kan Rasmus' agent Anders Gisselmann fanges på

Anders@one2speak.dk
+45 20159258

ath-dk-blue-big

Booking - Rasmus Kragh