BACK TO BASICS - 50 timers workshop i selvledelse

For dig der vil stå stærkt i dig selv

Arbejder du lige så hårdt på dig selv, som du gør på dit arbejde?

Denne workshop går til hjertet af de udfordringer vi alle er påvirket af, og tager udgangspunkt i hvordan vi hver især, ved at starte med os selv, kan skabe et meningsfuldt liv i balance. Et liv hvor vi kan være ambitiøse, forløse vores potentiale, og være mere overfor andre.

● Er du optaget af indre bæredygtighed og ønsker, at styrke dit lederskab både udadtil og indadtil?

● Længes du efter at lære din egen natur at kende og udvide din komfortzone?

● Savner du følelsen af at være tæt på dig selv?

● Ønsker du at give slip på det der holder dig tilbage og sætte dig selv fri til at udleve dit fulde potentiale?

Workshoppen er et præstationsfrit rum, hvor ingenting skal vurderes, måles eller vejes.
Den er i sin essens en manifestation af at give sig tid til at arbejde med det vigtigste, og skære
mental støj og fristende ’quickfixes’ fra.

Hold musen henover for at læse om workshoppens 3 faser
Indre natur, Overgivelse & Retning

Fase 1

Et frirum, dedikeret til at du kan sætte farten ned, mærke dig selv, reflektere over det væsentlige i dit liv, og begynde at arbejde med dig selv.

Fase 2

En forudsætning for at du kan skabe varige forandringer i dig selv og dit liv, er at du accepterer tingene som de er – og ikke som du ønsker at de skal være.

Fase 3

For at du kan sætte den rigtige kurs i livet er det altafgørende at du arbejder indefra-og-ud. Herefter kan fokus rettes mod de skridt der skal tages for at bringe dig i den rigtige retning, på en bæredygtig og balanceret måde.

"Be the change you wish to see in the world"

"En forudsætning for at kunne lede andre, er at kunne lede sig selv"

På workshoppen kan du forvente

 • Coaching og facilitering af Rasmus Kragh over 50 timer.   
 • Fuld forplejning med vegetarisk mad. 
 • En pause fra dagligdagen, stilhed og refleksion, uden forstyrrelser.
 • Digital detox. Workshoppen er et mobil- og skærmfrit rum og forløber 100% off-grit. 
 • Tid til dig selv med fokus på din egen personlige udvikling.
 • Et lille nærværende fællesskab, hvor du kan være dig selv.
 • At mærke hvem du inderst inde er.

Du kan bl.a. håbe på følgende udbytte

 • Du får en helhedsoplevelse som bliver siddende i krop og sind
 • Værktøjer til at arbejde videre med din personlige forandringsproces. 
 • Større selvindsigt og bevidsthed om, hvordan du leder dig selv indefra-og-ud. 
 • Du bliver klogere på hvad succes i livet er for dig og hvilken ledestjerne du sigter efter. 
 • Du udvider din komfortzone og vil mærke din egen indre natur i sin reneste form.

Jeg kan ikke love dig, at du efter 50 timers workshop med mig, er forandret for livet. 

I personlig udvikling er dit output afhængig af din egen indsats; som din coach kan jeg facilitere rammerne og stille spørgsmålene, men svarene skal du selv finde og skridtene skal du selv tage. 

Hvad jeg kan love dig, er, at du kommer til at plante nogle vigtige frø, som vil skabe større bevidsthed i dine beslutninger, der med tiden kan lede til store forandringer. 

Performance i balance

I vores performance-kultur er der fortsat mange beslutningstagere, der ikke prioriterer pauser stilhed og det at lytte til sin intuition, selvom der er bunkevis af evidens for, at det er præstationsfremmende og skaber større mental sundhed.

Alle taler om at hastigheden skal skrues ned, vi skal holde op med at presse os selv og skabe bedre balance i livet. Det traditionelle arbejdsliv er i opbrud, vi befinder os i et opgør med performancekulturen. Faktum er at vores mentale sundhed er udfordret som aldrig før… – læs mere 

"The major problems in the world are the result of the difference between how nature works and the way people think"

Varmen fra bålet på dit ansigt. Bladene der rasler i vinden. Fuglene der synger i solnedgangen. Du kan mærke roen indfinde sig i krop og sind. Hverken fortid eller fremtid betyder noget. Alle dine sanser er åbne. Du er til stede i nuet. En tidslomme.

Du er en del af en lille gruppe som skal ud i naturen sammen. Herude skal du over de næste 50 timer arbejde med dig selv. Mobiltelefonen er slukket og afleveret. Du er væk fra civilisationens konstante indtryk og kunstige lyde…

Du mærker en blanding af følelser boble indeni. Det er på samme tid både ubehageligt og modigt.  

Inderst inde ved du godt, at nye perspektiver og forandringer bedst opstår, når du skifter dine vante rammer ud og udfordrer status quo… Alligevel er du i tvivl – men også nysgerrig… Er det indre ro? Sårbarhed? Modstand? Eller bare et tegn på, at du kan mærke hvordan du har det? 

Hvem er workshoppen for?

Det vigtigste er ikke HVAD du er, men HVEM du er.

Workshoppen er for dig der er nysgerrig på dig selv og ved at udvikling finder sted på den anden side af din komfortzone; det er for dig der ønsker at gøre sig umage med livet; dig der tror på at succes er noget vi selv definerer og skaber; dig der tror på at et balanceret liv med formål og mening, er den eneste vej frem. 

Klik her for at læse testimonials fra et udsnit af kunder jeg tidligere har arbejdet med, og høre hvad de siger om deres forløb

Som deltager er du...

 • Klar på at deltage ærligt og respektfuldt i en lille gruppe.
 • Indstillet på at bruge 50 timer i naturen uden mobiltelefon. 
 • Måske udsat for at føle dig udfordret og møde indre modstand. Husk på: Det er udenfor din komfortzone at udvikling finder sted.  

I personlige forandringsprocesser er vi vores egen værste fjende. Ubevidst prøver vi at beskytte os selv, ved at undgå det som er svært. Når vi i forvejen er pressede, er det lige nøjagtig dét som sker; ofte ender vi med at prioritere kortsigtede handlinger og hurtig gevinst. Det forsøger vi helt bevidst at modarbejde i denne workshop.

 

"Du kan ikke ændre på andre mennesker, men ved at gå forrest for dig selv kan du inspirere andre til selv at tage skriftene"

Din coach og facilitator i 50 timer

I et årti har jeg arbejdet med at inspirere, motivere og flytte mennesker til at skabe forandring i deres liv, gøre drømme til virkelighed og blive bedre versioner af sig selv. På denne workshop har jeg kombineret lærdom fra min egen personlige livsrejse, med metoder og erfaring fra min coaching-praksis og teori fra regenerativ ledelse, teori U, m.fl.

Min filosofi er, at det handler om at stå stærkt i sig selv som et helt menneske. At arbejde 360 grader med sit liv, indefra og ud, og navigere efter et stærkt indre kompas. Det handler om mindset, personlig indstilling, samt evnen til selv at tage ansvar og turde røre ved det som er svært. 

I mine coachingforløb har jeg erfaret at naturen virker som en katalysator under personlig udvikling og forandring i alle henseender. Konference-lokalerne er derfor skiftet ud med naturen, som i samtlige 50 timer vil danne ramme om denne workshop. 

"Ude i vildmarken føler jeg mig ikke bare lille og ubetydelig - jeg føler mig som en del af vildskaben og bliver en del af den uendelige storhed"

Du kan læse mere om mig, min erfaring, arbejdsmetoder og filosofi

Det praktiske

Dag 1. “check-in” kl. 9.00-9.45. Workshoppen starter kl. 10.00 og varer i alt 50 timer. 

Dag 2. Workshop. 

Dag 3. Afslutning kl. 12.00.

Mellem 5 og 8 deltagere. 

Online event

3-4 uger efter afholdelse vil der være et online-event eksklusivt for deltagerne. Forandringer tager tid, og ovenpå en intensiv workshop har de fleste godt af at fordøje det hele, så indsigter, oplevelser og erfaringer har tid til at rodfæste sig. Formålet med online-eventet er at skabe de bedste forudsætninger for implementering og fastholdelse, samt skabe et rum hvor der kan deles og lyttes. Se online-eventet som en obligatorisk del af workshoppen.

Mere detaljeret program angives ikke på forhånd.

En del af konceptet er øvelse i at give slip på kontrollen, overgive sig til det der sker på indersiden og være åben overfor det som kommer, uden at kende det på forhånd. 

Workshoppen er designet således, at programmet samarbejder med den gældende årstid. Da hver eneste årstid har unikke karakteristika, vil det komme til udtryk som helt naturlige variationer og forskelligartede oplevelser. Uanset årstid vil der altid tages højde for vejrliget, men jeg beder dig om at møde op med et åbent sind, og en tiltro til, at alt hvad vi gør, tjener et formål.

Workshoppen afholdes på forskellige lokationer:

Sydlige Sverige. 2 timers kørsel fra indre København

Jylland, Søhøjlandet og Mols Bjerge. Ca. 45 minutters kørsel fra Aarhus

SOMMER SPECIAL - Udvidet til 100 timer. Lokation: Norge (2 timer nord for Oslo Airport). - Nem adgang med togtransport

Pris:

8.450 dkk (Ex. Moms).

Konkrete datoer for 2024 offentliggøres i begyndelsen af Januar måned

Vil du gerne vide mere eller har spørgsmål inden du tilmelder dig? Send en mail på:
mail@rasmuskragh.com